Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Betaalmiddelen:

Bij Sportsworld kan men betalen met de volgende betaalmiddelen:

- contant
- pin (gratis)
- Eurocard/Mastercard
- Visa
- American Express
- VVV bonnen
- Sportsworld cadeaubonnen/cadeaucards
 

Ruilen/Retourneren:

Ruilen van een ongebruikt & onbeschadigd artikel voor een ander artikel of andere maat/kleur, kan binnnen 14 dagen met het originele aankoopbewijs. Indien je je aankoop alsnog wenst te retourneren binnen deze termijn, dan ontvang je in principe jouw geld terug. Is een artikel speciaal besteld of op maat gemaakt, dan kan de aankoop helaas niet worden geruild of geretourneerd. Artikelen gekocht tijdens een speciale actie of onder specifieke actievoorwaarden (als bijvoorbeeld 5 halen is = 3 betalen actie), kunnen eveneens niet worden geruild of geretourneerd. 

Hoewel we altijd optimaal advies proberen te geven, is het mogelijk dat je na je aankoop toch niet helemaal tevreden bent. Sportsworld wil haar uiterste best doen om je alsnog tevreden te stellen. Graag zouden we je ontvangen bij één van onze Service Points met het betreffende product en de kassabon opdat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. 

Een klacht of opmerking kan ook via ons digitale reactieformulier worden gemeld, maar blijf niet te lang rondlopen met een klacht, hoe eerder we je kunnen helpen hoe beter.

 

Nieuwsbrief:

Op de Homepage onderaan bieden wij de mogelijkheid om je mailadres in te vullen, opdat je op de hoogte gehouden wordt van onze allernieuwste collecties, speciale acties, aanbiedingen, exclusieve koopavonden, pre-sales en de meest actuele trends. Daarbij houden wij ons strikt aan de bepalingen van de Wet op de Gegevensbescherming. 

 

Ik zoek een bepaald merk of artikel:

Als je op zoek bent naar een bepaald artikel, kan het beste het dichtstbijzijnde filiaal van Sportsworld gebeld worden. Zij hebben direct zicht op de beschikbaarheid van de collecties. De contactgegevens staan rechts bovenaan de homepage onder kopje Megastores. Indien je beschikt over een goede omschrijving of misschien zelfs een artikelnummer van het betreffende merk, dan maakt dit het zoeken voor ons uiteraard wel makkelijker!

 

Afwijkende openingstijden:

Rechts bovenin de homepage staan alle gegevens van onze megastores, inclusief eventuele aangepaste of afwijkende openingstijden. 

 

Koopzondag:

De Sportsworld Megastores in Cruquius en Utrecht zijn op zondag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Overige openingstijden en koopzondagen van de Megastores kan je per filiaal onder het kopje Megastores terugvinden.

Let op: op bepaalde feestdagen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn, dit staat rechts bovenaan de homepage per filiaal vermeld. 

All sports and fashion
Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste acties & aanbiedingen?