Home » Sportsworld principes

Sportsworld principes

 • Breed en divers aanbod 
  Sportsworld heeft een assortiment van meer dan 80.000 verschillende artikelen op voorraad. Van aanmaakblokjes voor de BBQ tot zwembadaccessoires, van fitnessapparaat tot squash-racket, van hippe bikini's tot mooie jacks en van outdoor schoeisel tot volledige winterpsortuitrusting.
 • Voor iedereen
  De collecties worden ingekocht voor alle leeftijden: babykleding en schoentjes, trendy kleding en shoes voor tieners en natuurlijk sport- en fashioncollecties voor volwassenen. Ook op sportgebied richten wij ons op alle categorieën denk hierbij aan tennis, fitness, hockey, voetbal etc. Maar ook de niche sporten zoals ballet, vechtsport, darten, hengelsport etc. zijn ruim vertegenwoordigd in ons aanbod.
 • Altijd voordeel
  Onze inkopers stellen ieder seizoen mooie collecties samen, uiteraard in diverse prijsklassen. Naast onze acties in de folders en onze Sale, hebben wij door het jaar heen altijd heel interessante aanbiedingen.
 • Kids Area
  Alle Sportsworld Megastores hebben een ballenbak, een speelhoek en diverse gamelocaties. Deze liggen altijd in de buurt van de kinderafdeling. Alle Sportsworld Megastores beschikken over een verschoningsruimte voor onze allerkleinste bezoekers.
 • Coffee & More
  Een lekker kopje koffie tussen het winkelen door, of een heerlijk belegd broodje of warme kop soep? Alle Sportsworld Megastores, met uitzondering van Purmerend, hebben een gezellig Coffee & More restaurant.
 • Parkeren voor de deur
  Bij alle vestigingen van Sportsworld Megastores kunt u voor de deur parkeren. In Beuningen, Cruquius en Leerdam is het parkeren helemaal gratis. In Rotterdam kan, bij parkeren in de parkeergarage naast onze winkel, het 1e uur gratis geparkeerd worden. In Utrecht zijn de eerste 2 uur parkeren gratis, daarna hoeft slechts € 1,00 per uur betaald te worden. In Purmerend kan er worden geparkeerd in de Q-park garage naast het winkelcentrum tegen een tarief van €1,60 voor het eerste uur en daarna €0,80 per 30 minuten. 
All sports and fashion
Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste acties & aanbiedingen?