Home » Sportsworld principes

Sportsworld principes

- Mega aanbod: Sportsworld heeft een assortiment van meer dan 80.000 verschillende artikelen op voorraad. Van aanmaakblokjes voor de BBQ tot zwembadaccessoires, van fitnessapparaat tot squash-racket en van hippe bikini's tot mooie jacks.

You name it, we got it. Echt alles voor Sports, Fashion, Fun and More!

- Voor iedereen: De collecties worden ingekocht voor alle leeftijden: babykleding en schoentjes, trendy kleding en shoes voor tieners en natuurlijk sport- en fashioncollecties voor grown-ups. Ook op sportgebied richten wij ons op alle categorieën.

Bedenk maar hoe de vrije tijd doorgebracht gaat worden en wij hebben de spullen!

- Altijd voordeel: Onze inkopers stellen ieder seizoen een mooie collectie samen, uiteraard in diverse prijsklassen. Naast onze acties in de folders en onze Sale, hebben wij door het jaar heen altijd heel interessante aanbiedingen. 

- Kids Area: Alle Sportsworld Megastores hebben een ballenbak en spannende speelhoek voor kids. De meeste Megastores hebben zelfs een kids bioscoop en diverse gamelocaties. Deze liggen altijd in de buurt van de kinderafdeling, met het kindertoilet vlakbij.

Geen kind aan de kinderen tijdens het shoppen.

- Heerlijk Genieten: Een lekker kopje koffie tussen het winkelen door, of een heerlijk belegd broodje of warme kop soep? Alle Sportsworld Megastores hebben een gezellig Coffee & More restaurant.

- Parkeren voor de deur: Bij alle vestigingen van Sportsworld Megastores kunt u voor de deur parkeren. In Beuningen, Cruquius en Leerdam is het parkeren helemaal gratis. In Rotterdam kan, bij parkeren in de parkeergarage naast onze winkel, het 1e uur gratis geparkeerd worden. In Utrecht zijn de eerste 2 uur parkeren gratis, daarna hoeft slechts € 1,00 per uur betaald te worden.

All sports and fashion
Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste acties & aanbiedingen?