Home » Ruilen / retourneren

Ruilen / retourneren

Sportsworld biedt haar klanten de mogelijkheid om producten terug te sturen.
Conform de algemene voorwaarden heeft u als klant de mogelijkheid de producten binnen veertien dagen na ontvangst terug te sturen. U heeft hierbij twee mogelijkheden:

U kunt uw pakketje terug sturen met een pakketvervoerder naar uw eigen keuze. Het retouradres is:
Sportsworld Webshop
Afdeling retouren
Fazantweg 4
4791 RR  Klundert
U vindt in uw bestelling een adreslabel met het retouradres.

Of u brengt uw bestelling terug bij één van onze Sportsworld Megastores.
U meldt zich met het te ruilen product en alle bij de zending bijgevoegde documenten bij het Servicepoint. Vervolgens kunt u het juiste product in de winkel uitzoeken en passen, en wordt van deze ruiling een kassabon gemaakt waarmee u bij de uitgang kunt aantonen dat u een product heeft geruild.
Mocht u onverhoopt het gewenste product niet kunnen vinden, dan kunt u de retour samen met de documenten bij het Servicepoint achterlaten en wordt daarvoor een terugbetaling (binnen veertien dagen) geregeld.
Het aankoopbedrag zal worden teruggestort op dezelfde rekening waarmee de aankoop is afgerekend. Indien een eventueel aan te kopen alternatief product een afwijkende prijs heeft, dient u in geval van een hogere prijs het prijsverschil af te rekenen. Bij een lagere prijs zal het verschil worden overgemaakt op dezelfde rekening waarmee de aankoop is afgerekend.

VRAGEN

Wat is het retouradres?

  • Het retouradres is Sportsworld Webshop, Afd. retouren, Fazantweg 4, 4791RR Klundert. Dit adres is voorgedrukt op het bijgevoegde retourlabel.

 

Wat zijn de kosten van retourneren?

  • De kosten zijn voor uw rekening, maar u bent daarmee vrij om zelf een pakketdienst uit te kiezen.

 

Wat te doen als u geen retourformulier meer heeft?

  • Vraag via Customer service een kopie retourformulier aan, onder vermelding van het ordernummer. Binnen een werkdag wordt het retourformulier aan het door u opgegeven e-mail adres gestuurd. Mocht u thuis niet over een printer te beschikken, verzoeken wij u een brief te schrijven met daarop goed leesbaar geschreven:  ordernummer, artikelnummer, kleur, maat, aantal retour en de reden van retour.

 

Heeft u nog andere vragen?
Onze Customer Service helpt u graag. U kunt hen bereiken per e-mail via customerservice@sportsworld.nl of per telefoon op 0900 - 222 4040 (10ct/min) tijdens werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

All sports and fashion
Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste acties & aanbiedingen?