Home » Over Sportsworld

Over Sportsworld

SPORTSWORLD = BIJZONDER, VEELZIJDIG & COMPLEET!

Deze termen zeggen alles over de Sportsworld Megastores in Leerdam (1996), Beuningen (2002), Rotterdam (2003), Cruquius (2007) en Utrecht (2009). 

Een concern met een prettige doch exclusieve uitstraling op het gebied van Sport, Fashion & Outdoor en waar de consument eigenlijk alles van zijn of haar gading kan vinden. Van Nike & Reebok tot Hugo Boss & Gant en alles wat er tussenin zit, voor ieder wat wils, maar altijd topkwaliteit, dat is het motto. Van Adidas, Asics, Puma tot Hugo Boss, Pepe Jeans, Vingino for kids en nog veel meer voor het hele gezin.

Sportsworld Megastores biedt meer winkelplezier dan welke andere sportzaak dan ook.
- De Fun Shopper, die zijn tijd ervoor neemt en dus alles wil bekijken en uitproberen, maar ook rustig een hapje & een drankje wil nuttigen. De Try en Buy methode is specifiek voor deze shopper ingesteld en een speerpunt in elke vestiging. De materialen en kleding kunnen rustig worden getest en bekeken alvorens de shopper zijn/haar keuze bepaalt.
- De Run Shopper die duidelijk van te voren zijn/haar keuze heeft bepaald, kan er snel terecht door de duidelijke routing die er in de stores zijn aangelegd. Kwaliteit en snelheid staan hierbij voorop.
- De One Stop Shopper, die het liefst alles op 1 plek aanschaft, kan hier voor een complete outfit terecht, want de Sportsworld Megastores bieden een totaalconcept passend bij de sport van zijn/haar keuze.

Daarnaast biedt Sportsworld de mogelijkheid om modieuze en praktische zaken met elkaar te combineren. De kleding, bijbehorende accessoires en materialen worden altijd conform de laatste mode wensen en kwaliteitseisen ingekocht. Sporten moet tenslotte leuk blijven. Sportsworld biedt de meest veelzijdige en complete oplossingen hiervoor! Met vestigingen in Beuningen, Cruquius, Leerdam, Rotterdam en Utrecht van ieder tussen de 6.000 en 7.500 vierkante meter sports, fashion, fun & outdoor worden de wensen van de klanten ruimschoots vervuld. Assortimenten van alle denkbare sporten zijn dan ook altijd op voorraad, van de traditionele sporten zoals voetbal en tennis tot fietsen, kamperen, vechtsporten, ballet, ski- snowboard etc.

All sports and fashion
Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste acties & aanbiedingen?