Home » Over Sportsworld

Over Sportsworld

SPORTSWORLD = BIJZONDER, VEELZIJDIG & COMPLEET!

Deze termen zeggen alles over de Sportsworld Megastores in Leerdam (1996), Beuningen (2002), Rotterdam (2003), Cruquius (2007), Utrecht (2009) en Purmerend (2017). 

Een concern met een prettige doch exclusieve uitstraling op het gebied van Sport, Fashion & Outdoor en waar de consument eigenlijk alles van zijn of haar gading kan vinden. Van Nike & Reebok tot Hugo Boss & Gant en alles wat er tussenin zit, voor ieder wat wils, maar altijd topkwaliteit, dat is het motto. Van Adidas, Asics, Puma tot Pepe Jeans en nog veel meer voor het hele gezin.

Daarnaast biedt Sportsworld de mogelijkheid om modieuze en praktische zaken met elkaar te combineren. De kleding, bijbehorende accessoires en materialen worden altijd conform de laatste trends en kwaliteitseisen ingekocht. Sporten moet tenslotte leuk blijven. Sportsworld biedt de meest veelzijdige en complete oplossingen hiervoor! Met vestigingen in Beuningen, Cruquius, Leerdam, Rotterdam, Utrecht en Purmerend van ieder tussen de 3.000 en 7.500 vierkante meter sports, fashion, fun & outdoor worden de wensen van de klanten ruimschoots vervuld. Assortimenten van alle denkbare sporten zijn dan ook altijd op voorraad, van de traditionele sporten zoals voetbal en tennis tot fietsen, kamperen, vechtsporten, ballet, ski- snowboard etc.

All sports and fashion
Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste acties & aanbiedingen?